Членовите на клубот „З’ш Точак“ – Охрид и љубители на природата, деновиве имаа нова авантура, овојпат на падините на планината Јабланица. Тие ги доловија прекрасните пејзажи на Јабланица во краток видео запис. Уживајте!

OhridNews