Познатиот охридски музичар, текстописец, автор на неколку новосоздадени песни, Митко Колјушевски, овој пат ни се претставува со својата најнова балада – „ОГНИШТЕ“. Тој се јавува како автор на музиката и текстот, а аранжманот е на Бојан Ѓулеиќ.

Песната е снимена во студиото „Кitrozone“.

Авторот изразува голема благодарност до Жармена Китрозоска и целиот тим кој што учествуваше во реализацијата на песната.

OhridNews