Новинарката на Сител, Славица Арсова беше запросена во живо од своето момче Александар, исто така новинар во Сител, за време на линковска врска во централниот дневник на телевизијата.

Славица изненадена од понудата за брак по кратко размислување го кажа судбоносното ДА, а првите честитки младата двојка ги доби од колегите во студиото.


Новинарка  на Тв Сител запросена во живо во вестите

OhridNews