Бендот „Ај Кју“ го претстави видео записот за песната „Колку добро те знам“, кој го режираше и едитираше охиѓанецот Јован Куциноски. Видеото го сними „Горила филмс“.

Автор на музиката и текстот на песната е Бојан Трајковски, кој учествувал и во аранжманот заедно со Дарко Димитров. Песната е снимена во студиото „Димитрови“.

OhridNews