Врнежите од снег на повисоките места и планинските превои го отежнаа одвивањето на сообраќајот. На преминот Буково на коловозот има остатоци од снег, поради што на возалите им се препорачува исклучителна внимателност. На некои превои има забрана за движење на товарни возила.

Снежни патишта

OhridNews