Популарниот поп изведувач Влатко Лозаноски – Лозано го промовираше видео спотот за новата песна „Мајко“, непосредно пред одржувањето на неговиот прв голем концерт во Скопје, подоцна овој месец.

Спотот е во режија на охриѓанецот Даниел Јовески, а во него во улога на мајка се појавува актерката на Народниот театар од Охрид Јасмина Билаловиќ.

OhridNews