И овој викенд квалитетна двојна програма исполнета со многу забава во „Cuba Libre“.

Вечерва, петок, во „Cuba Libre“  настапува Ѓоко Танески со неговиот бенд.

Забавата почнува во 22 часот.

Во сабота, 18.11.2017, во „Куба Либре“ настапува Dj Face – Hip Hop & R’N’B.

Почеток на забавата: 22.00ч.

 

OhridNews