Стотици Индонезијци пристигнале во мало гратче на островот Целебес за на момент да го видат бебето родено со долга брада.

„Луѓето сакаат со свои очи да го видат тоа необично бебе родено со сива брада долга три сантиметри“, изјавило едно официјално лице од Целебес. „Стотици дојдоа“ додал тој.

20. годишниот татко на детето рекол дека ова е „дар од Бога“. „Плацентата имаше чудесна синкаста боја“ изјавил тој.

„Се надевам дека син ми, како што ќе расте ќе открива некој скриен талент“ рекла мајката на брадестото бебе, која има само 16 години.

Мајка к`о мајка.

С.К.