Вечерва со почеток од 20 часот во кафе барот „Шила“ во Охрид ќе биде промовирана книгата „На своја кожа–Продолжи со насмевка“ од авторот Мирослав Драганов. Неговата прва книга која е мотивациска автобиографија е во издание на издавачката куќа „Матица Македонска“ од Скопје, а покрај од авторот, ќе биде промовирана и од Павел Донески, магистер по односи со јавноста.

„Со радост Ве поканувам на средба исполнета со позитивна енергија, изненадувања и атмосфера за паметење. Ве очекувам сите заедно да продолжиме со насмевка“, порачува авторот Драганов.

Престојниот настан е уште еден во низата квалитетни културни вечери организирани во „Шила“ – концептуален бар и кафе кој се истакнува како алтернативна арт-сцена во Охрид.

 „Ги охрабруваме креативците од сите сфери да нѐ контактираат во врска со промоција на нивниот труд. Отворени сме за соработка и споделување на уметноста во секоја нејзина форма“– истакнуваат од менаџерскиот тим.
OhridNews