Викендов, во Општинската фудбалска лига ќе се одиграат натпреварите од втората рунда. Мечевите се играат в недела во 14 часот.

  • Двојки:

Мазатар – Св. Петар

Воска 2002 – Злести

Велмеј – Славеј

Рудар – Дебрца

Вапила – Вулкан

Слатино – Лакочереј

OhridNews