Sky Corner

2021-07-02 22:00 - 2021-07-02 23:59

„Geor Duo“, во сценариото како најдобри „EDM“ артисти, воедно и квалитетни музички перформатори, овој петок, 2 јули, на сцената на „Sky Corner“ подготвени да направат нова историја од најпозитивните моменти.

Понесете насмевка, добри вибрации и уживајте максимално! – порачуваат организаторите.

Забавата со „Geor Duo“ во „Sky Corner“ која долго ќе се памети, започнува во 22 часот.

Забава со „Geor Duo“ во „Sky Corner“ која долго ќе се памети!