Sky Corner

2021-07-08 21:00 - 2021-07-09 01:00

Овој четврток, 8 јули во „Sky Corner“ е резервиран за забава со одличната музика на култниот охридски бенд „Камелеон“.

Настапот во живо на „Камелеон“ почнува во 21 часот.

Настапот на „Камелеон“ е дел од богатата летна програма на „Sky Corner“ креирана за сите со префинет вкус.

OhridNews