Во петок, 11-ти мај, во ресторан Лихнидос, во центарот на Охрид, настапува популарниот Ристе Ристески.

Забавата започнува во 21 часот.

Ресторанот “Лихнидос” се наоѓа во срцето на градот, на самиот плоштад во центарот на Охрид. Тој е вистинскиот избор доколку сакате да уживате во богат асортиман на македонска и интернационална свежо приготвена храна, со атрактивен поглед на Охридското Eзеро. 

OhridNews