Од јавното претпријатие „Билјанини Извори“ информираат дека на 19-ти јануари, сабота, јавниот градски паркинг со кој стопанисува претпријатието, ќе биде бесплатен за сите нејзини корисници.


– Во духот на овој празник ЈП Билјанини Извори ја донесе оваа одлука како почит кон една од најголемите и најмасовни црковно-народни манифестација „Богојавление-Водици“, велат од претпријатието.

OhridNews