24-годишниот Мануел Франко од сојузната држава Висконсин, САД, освои 768 милиони на „Powerball jackpot“.

-Ми се чини дека сонувам. –  им изјавил среќниот Франко на американските медиуми.

Наградата што ја освои младиот Франко е трета најголема во историјата на игрите на среќа во САД.

Среќниот тикет Франко го купил на 27 март за 10 долари, пишува „Јаху“.

OhridNews