Предлог типовите на најчинатиот интернет портал во регионов Ohrid News имаат половичен успех во вториот месец од годината.

Фудбалските предлог типови преовладуваа во месецот што измина, а од нив со точна анализа завршија 13 натпревари од 27 или 48.15%.

Типовите во хокеј, ракомет, тенис и кошарка имаат педесет проценти успешност со кои го задржаа позитивниот ефект на предлог анализите на Ohridnews.

Ohridnews