За денот на жената 8-ми Март, хотел „Нова Ривиера“ подготви атрактивна понуда за припадничките на понежниот пол. Ќе може да се избира помеѓу две богати менија, од кои едното е посно.

-Ве покануваме овој посебен ден да го прославите во пријатна атмосфера, затоа што Вие го заслужувате тоа. – им порачуваат на дамите од хотел „Нова Ривиера“.

За осмомартовската забава во хотел „Нова Ривиера“ ќе се погрижи групата „Стил“.

Атрактивна осмомартовска понуда на хотел „Нова Ривиера“

OhridNews