Центар за култура „Григор Прличев“

Од 30.05.2023 - 19:00 до 30.05.2023 - 19:30

„Авантурите на Биби и Боби-Пролетна магија“ на кино репертоарот на Центарот за култура „Григор Прличев“ на 30 и 31 мај со почеток во 19.00 часот. Влезот е 120 денари.

Пристигна нова авантура со сказните на Биби и Боби. Исчезнати и заборавени волшебни животни. Магични предмети кои имаат сила да разбудат пролет. Нови другарчиња и пријателчиња во нашата најнова хипер-суперултра-мегатурбо-гига мноооогу возбудлива прошетка низ нашата убава Македонија. Јееј. Јипи рипи, велат од „Светот на Биби и Боби“.

Анимираниот филм е во режија на Димитар Аризанов и Јосип Здравковски и во времетраење од 30 минути.

OhridNews