Jazz Inn

2021-11-19 20:00 - 2021-11-19 21:30

Повторно се враќа жарот за стендап комедија на овие простори „BEST OF STAND UP“ утре во клубот „Jazz Inn“. Нови шеги, нова можност за забава со познатите комичари: Никола Тодороски, Илија Богданоски, Никола Сиљаноски, Зоран Донев и Јован Цветкоски. Не пропуштајте околу час и половина интензивна стендап комедија.

Резервација на билети на телефонскиот број 075 283 066.

Картите за шоуто во претпродажба по цена од 250 ден., на денот на шоуто 300 ден.

Шоуто започнува во 20 часот.

OhridNews