Фудбалската ѕвезда на Реал Мадрид Кристијано Роналдо беше дел од социјален експеримент во Мадрид. Тој преправен како бездомник се обидуваше да заработи за живот изведувајќи фудбалските бравурии. Речиси никој да не му обраќаше, освен едно дете, кое тој пријатно го изненади.