Во манастирот „Св. Стефан“- Охрид, по повод празникот „Пренос на моштите на Св. Стефан“ ке се отслужи вечерна богослужбa утре со почеток во 19 часот.

Во понеделник ќе биде одржана утрена богослужба со света Златоустова литургија со почеток во 7,30 часот.

OhridNews