Познатиот моден бренд бутици „Емили“ и годинава со богата и квалитетна понуда за матурантите по најприфатливи цени. Најновите модели за матурските прослави, кои се во чекор со светските модни трендови, веќе пристигнаа.

Ексклузивно во бутици „Емили“ во ТЦ „Амам“ на кат во Охрид и наспроти градскиот пазар во Струга, комплет облека за матуранти за само 5.000 денари! Цената се однесува на соодветна комбинација на сако, панталони, кошула и машна за чиј избор ќе ви помогне стручен и искусен тим. Машките целосни костуми се по цена од 6000 денари па нагоре.

Женските свечени кратки фустани, можат да се набават по цена од 1.800 до 6.500 денари, а долгите фустани од 3.800 до 18.500 денари.

Бутици „Емили“ нудат и брза, стручна и бесплатна корекција за секое купено парче облека. Извонредната понуда бутици „Емили“ постојано се надополнува со нови модели на фустани за матурските прослави и други свечени прилики. Моделите се уникатни и не се повторуваат.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

OhridNews