Направија феноменална атмосфера, го направија финалето величенствено, но некои навики не се менуваат. Навивачката група “Чкембари“ уште еднаш се покажа во препознатливо светло за време на натпреварот но и после него. Одличниот впечаток за време на мечот го расипаа во финишот со кршење и фралње столчиња на теренот.

М.П.