Од локалната самоуправа информираат дека на 15-ти март, четврток, во големата сала на општина Охрид ќе се одржи јавна дебата по повод издавањето под концесија на плажите долж охридското крајбрежје.

Се повикуваат сите заинтересирани лица  да учествуваат на јавната дебата што ќе започне во 10 часот.

OhridNews