Центар за култура „Григор Прличев“

Од 10.02.2024 - 19:00 до 10.02.2024 - 19:40

На репертоарот на Центарот за култура „Григор Прличев“ Охрид на барање на публиката овој викенд повторно детската претстава со наслов „Лист, камен и ножички“ на Детското драмско студио (ДДС) „ДрамаКидз“ во сабота, 10 февруари, почеток 19.00 часот,  во мала сала.

Цена на карта е 150 денари.

Детското драмско студио „ДрамаКидз“ работи во рамки на НУ Центар за култура „Григор Прличев“-Охрид, целиот процес од почетокот го следат 21 члена, деца-актери на возраст од 9-14 години од сите училишта во градот.

OhridNews