Диџејот и продуцентот Кристијан Нестороски, познат на јавноста како DJ Nasty Deluxe го презентираше новиот ремикс за синглот „Definition of Love“. Новиот ремикс е изработен со врвни диџеји и продуценти од Израел, Малта и Германија. Уживајте!

Новиот ремикс на DJ Nasty Deluxe

OhridNews