Неколку часовен прекин во водоснабдувањето има кај корисниците на улица „Кеј Македонија“ информираат од ЈП Водовод Охрид.

Поради настанат дефект на водоводната мрежа (пукната цевка со профил ф 125мм), денес од 07:00 до 13:00 часот без вода ќе бидат корисниците на наведената улица, додаваат од претпријатието.

OhridNews