Денеска во основното училиште „Св.Климент Охридски” за децата со посебни образовни потреби од страна Ротари клубот беше дониран  лап топ, печатар во боја и дидактички матерјали.

Од училиштето упатуваат благодарност за донираната опрема која ќе придонесе за олеснување на процесот на воспитување и образување на децата.

OhridNews