Конечно на задоволство на сите љубители на дизајнирана облека изработена од најфини природни материјали со персонализирани принтови, а со македонски цени, во концептуалната продавница „Румор“ во Охрид пристигна ексклузивната колекција Лето 2017.

На сите што со нетрпение ја очекуваа летната колекција во „Румор“ им препорачуваме да побрзаат затоа што количините се ограничени, а листата на клиенти долга.

Ексклузивно само во „Румор“ ќе ја најдете специјалната селекција на костими за капење од италијанската фирма „Калцедониа“.

Покрај летните изненадувања, во „Румор“ комплетната пролетна колекција сега е на 30% попуст.


Ексклузивната колекција Лето 2017 пристигна во „Румор“

Специјализираната модна продавница „Румор“ е лоцирана на булеварот „Туристичка“ во зградата „Печијаре“ веднаш до здравствената ординација „Дарон“.

OhridNews