Jazz Inn

Од 13.08.2022 - 20:00 до 13.08.2022 - 22:00

Финале на Летниот маратон на стендап и комедија во сабота. Се највува микс од најдоброто на стендап комичарите.

Во ова специјално издание ќе имате можност да видите микс на најдоброто од стендап зачинето со неколку секс приказни. За ваше трајно задоволство ќе се погрижат Стрезо Стаматовски, Никола Тодороски, Никола Братучед Сиљаноски, Јован Цветкоски, Илија Богданоски, Зоран Донев, велат организаторите.

Шоуто започнува во 20:00 часот, а локацијата е добро познатиот клуб Џез Инн. Сите информации и резервации може да се добијат на телефонскиот број 075/283-066.

Комеди маратонот започна на 21 јули со богата програма од дваесет и две шоуа и со познати домашни, но и комичари од регионот.

 

OhridNews