Последните денови од годината што изминува имаме прекрасно сончево време, но температурите се ниски. Тоа очигледно не му смета на овој новогодишно расположен господин кој ги брчкаше нозете во студените езерски води.Декемвриско ладење во езеро


OhridNews
фото:Емилио