Убавото време ги намами вљубениците во риболовот кои уште од утро го запоседнаа каналот Студенчишта. Се лови плашица која овој период во каналот ја има во изобилство.

Фрли лепче фати рипче….


Убавото време го наполни каналот Студенчишта

OhridNews