Ресторан Острово

2019-08-17 21:30 - 2019-08-15 01:00

Одбројувањето започна. Часови не делат од долго очекуваниот гала концерт на познатиот балкански музички уметник Жељко Самарџиќ, што ќе се одржи вечерва, 17 август, во ресторан “Острово”, во Св. Наум.

Гала вечерта со Жељко Самарџиќ почнува во 21.30 часот, а за тие што обезбедија влезници организиран е и бродски превоз до Св. Наум.

Информации и резервации на тел. 071 309 555.

Местата се ограничени!

OhridNews