Деветнаедсет голови беа видени на вториот ден од турнирот во мал фудбал „Петровден 20-22“ во Мешеишта.

Резултати:

Дебрца Експрес – Моби Роби 6:1

Кафе бар 9 – Ланч бар Пиколо 2:2

Скај Дрини – Камионски делови Бос 5:3

Турнитот продолжува вечерва со натпревари од првото коло по груопи, а се среќаваат:

Ајсел – Сатеска – 20:30

Св. Троица – Партизани – 21:30

СРЦ Бела Каса – Млади Бунтовници – 22:30

OhridNews