Промо - OhridNews

Промо

08.06.23 15:37

Кариерниот успех го креираат повеќе елементи, клучни компанијата и државата…

За успех најзначајни се можностите кои ги нуди компанијата во која ...

08.06.23 13:37

Лео Нелоски прогласен за првенец на генерација во ООУ „Григор…

Лео Нелоски е прогласен за првенец на генерација во ООУ „Григор Прл...

08.06.23 12:54

Издвоени средства за експропријација со ребалансот на буџетот за избегнување…

Со ребалансот на буџетот за 2023 година на денешната одржана седниц...

08.06.23 11:23

Изгласани измените, механизирани паркинг системи во рамките на приземјето на…

Советниците ги изгласаа на денешната одржана 28-та седница на Совет...

08.06.23 10:39

Над 190 правници и судски експерти во Oхрид, дебата на…

Во ко-организација на Здружението на правници и АЦТ! ДОО утринава в...

08.06.23 10:32

Учебната година за средношколците завршува утре, за основците на 14…

Наставата од учебната 2022/2023 година утре (9 јуни) ќе заврши за с...

08.06.23 08:32

НУ Библиотека „Григор Прличев“ со летно работно време

НУ Библиотека „Григор Прличев“ од понеделник 12 јуни до 4 септември...

08.06.23 08:19

Подигнување на еколошката свет во ООУ „Кочо Рацин“-Охрид преку учество…

Во ООУ „Кочо Рацин“-Охрид успешно привршуваат проектните активности...

08.06.23 08:11

Седница на Совет, на дневен ред измените на програмите

Денес со почеток во 9 часот ќе се одржи 28-та седница на Совет на О...