Кампинг Љубаништа

Од 12.08.2022 - 19:00 до 12.08.2022 - 10:00

На 12 август во кампинг Љубаништа голем концерт ќе одржи Владимир Четкар Џез-Соул-Фанк Ансамбл.

Влезот за концерот на кој Четкар ќе изведе авторска музика, е бесплатен.

Вратите се отвараат во 18:00, а концертот почнува во 19:30 часот.

Специјално за овој настан организаторот обезбеди бродски превоз со бродовите Александрија 1 и 2 до бесплатниот Голем концерт на Владимир Четкар џез-соул-фанк ансамбл во кампинг Љубаништа на 12 Август, по симболична цена од 300 денари за повратен билет кој, исто така, може да се резервира: 070 232 202.

Резервации на брод Александрија за бесплатен концер на Четкар: 070 232 202 (Фото: Брод Александрија – 2S)

Поаѓање од градско пристаниште на во 18:30 / враќање по завршувањето на концертот.

Картите за брод се продаваат на бродовите Александрија 1 и 2 и на штандот од бродовите на градското пристаниште.

OhridNews