Најпрепознатливиот бренд за облека во Охрид и Струга, бутици „Емили“, по повод 20-годишнината од постоењето подготви досега најголем попуст на целиот асортиман.

Само во бутици „Емили“ може да купите свечени фустани со извонреден квалитет по цена од 1500 денари и нагоре.

Во бутици „Емили“ на попуст се и машките костуми кои сега се продаваат по почетна  цена од 3500 денари и нагоре.

По повод големиот јубилеј, на попуст во бутици „Емили“ се и капутите по цена од 1500 денари па нагоре.

Доколку во наредниот период ве очекуваат свечености, понудата на бутик „Емили“ е вистинска прилика да набавите облека за тие пригоди по екстра ниски цени.

Бутици „Емили“, како и секогаш, мисли на идните невести. Покрај вообичаеното шиење и изнајмување, ново за оваа сезона е шиење венчаница по мерка за прво изнајмување.

Во текот на оваа јубилејна 20 година од работењето, бутици „Емили“ постојано ќе ги изненадуваат потрошувачите со акции и и поволности при купувањето. За новостите и изненадувањата кои ги подготвува „Емили“ информирајте се на OhridNews и на фејсбук страната на најпознатите бутици во регионот. 

Бутиците „Емили“ се лоцирани во ТЦ „Амам“ на кат во Охрид и во Струга наспроти градскиот пазар.

OhridNews
фото: „Мега продукција“