Sky Corner

2021-02-17 09:00 - 2021-02-17 21:00

Ковид кризата целосно го измени животот, како и одбележувањето на убавите моменти. Но, креативниот тим на Скај Корнер најде начин како да ги почeсти редовните клиенти и посетителите за својот втор роденден. По тој повод, оваа среда, 17 февруари, целото мени во Скај Корнер има попуст од 40%!

-Сите очекуваме наскоро животот да се врати во нормала. До тогаш бидете внимателни, чувајте го здравјето и уживајте во роденденскиот подарок. – порачуваат од Скај Корнер.

OhridNews