Од 24 февруари до 2 март, во “Home center” во Охрид голема распродажба на зимска гардероба со попусти и до 40%!

Во овој период “HOME CENTER” значително ги намали цените на повеќе производи.

“Home center” во Охрид ќе го најдете на добро познатата локација на ул. „Дејан Војвода“ бр. 2 во близина на ЕВН.


OhridNews