Кармен Бауцентар

2019-05-10 09:00 - 2019-05-11 21:00

На 10 и 11 мај, петок и сабота, во „Кармен Бауцентар“ во Охрид, ќе има голема промоција на машини од асортиманот на светски познатиот производител „Black+Decker“

Викендот на попуст ќе бидат и производи за одржување градина и зеленило и ламинати, а во рамки на отворените денови на „Кнауф“ ќе има промоција на фасадни системи.

Големата промоција во „Кармен Бауцентар“ на 10 и 11 мај, ќе биде збогатена со многу музика, подароци и изненадувања за посетителите.

OhridNews