Новата продавница на „Бисер Импорт“ во Охрид, ќе биде отворена овој петок, 5 март на улица „Егејска“ (хала „Отекс“).

По тој повод купувачите ги почекуваат одлични промотивни цени и големи попусти кои важат само на  денот на отворањето. Исто така, со секоја сметка над 500 ден. купувачите добиваат подарок играчки за најмилите. – најавуваат од „Бисер Импорт“.

Од компанијата велат дека е задоволство со своите верни потрошувачи да ги споделат убавите вести за растот и развојот на „Бисер Импорт“. кој, како што велат, се должи на одличната врска со нив сите изминати години.

OhridNews