Детскиот хор „Распеано Герданче“ и годинава на Бадник, 6-ти јануари,  ќе настапи на плоштадот „Св. Климент Охридски“со Божикни песни.

На овој концерт ке биде промовирано и првото ЦД на хорчето.

OhridNews