Традиционално и оваа година членовите од женскиот центар „Бисера“, ги  посетија дечињата во болницата „Св. Еразмо“.

Тие им подарија новогодишни пакетчиња и им посакаа побрзо оздравување.

Средствата за празничните подароци се собраа на предновогодишната  забава што се одржа на 24 декември.

OhridNews