SRC BIljanini Izvori

2020-02-29 12:00 - 2020-02-29 16:00

На 29 февруари (сабота), во Спортската сала „Билјанини Извори“ со почеток во 12 часот ќе се одржи Хуминатарен баскет турнир. Средствата собрани од турнирот ќе бидат наменати за лекувањето на охриѓанката Сандра Ническа.

Пријавувањето за учество изнесува 500 денари и може да се направи на телефонот 071 390 827 најкасно до 27 февруари. Секоја екипа треба да пријави четири играчи.

Во текот на турнирот ќе има музички изненадувања, а билет за влез во салата изнесува 50 денари.

OhridNews