Cuba Libre beach&bar

2019-06-03 21:00 - 2019-06-03 23:59

На 3ти јуни, понеделник, со почеток во 21 часот, на плажата „Куба Либре“, ќе се одржи голем хуманитарен концерт за поддршка на малата Мила Димоска од Охрид. На концертот ќе настапуваат: Ѓоко Танески, Дамјан Пејчиновски, Петар Марковски, Јован Куцин и „The Backdoor Band“.

Мила Димоска од Охрид има 2 години и боледува од дистрофија (оштетување на мозокот). По две успешни операции во Кина потребна е и трета операција што е можно поскоро за нејзиниот напредок да продолжи. Интервенцијата е скапа, а треба да се реализира во што поскоро време, затоа потребна е помош од сите хумани граѓани, да и се овозможи на Мила среќно и безгрижно детство.

ДОНАЦИСКА СМЕТКА
МИЛА ДИМОСКА
530500021204351
ОХРИДСКА БАНКА АД – ОХРИД
ЕМБГ: 2112016455202

ЗА ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО

MILA DIMOSKA
Str. Bogomilska 53, 6000 Ohrid, Macedonia
OHRIDSKA BANKA A.D – SKOPJE
IBAN CODE: MK07530280005506949
SWIFT: OHRIDMK22

ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ ЗА ДОНАЦИЈА

VIP – 143 123 TMOBILE – 070 143 143

Семејството на Мила Ви се заблагодарува за Вашата помош и поддршка!

OhridNews