Центар за култура „Григор Прличев“

Од 20.10.2023 - 20:00 до 20.10.2023 - 22:00

Импровокација – Ајвар Едишн во Народен Театар Охрид на 20 октомври со почеток во 20 часот на малата сцена.

Бидете дел од најновото есенско издание на Импровокација и вкусете ги сите придобивки кои есента ги нуди: тазе ајвар, шира и домашно вино, губи и тарана, зелка за расол и туршија. И ние сме истите, само претставата е секогаш различна, порачува актерската екипа.

Телефонот за резервации на карти 075/283-066, а цената на билетот е 300 денари. Карти може да се купат и онлајн на www.hahaha.mk

OhridNews