Центар за култура „Григор Прличев“

2020-11-06 18:00 - 2020-11-06 20:00

По повод 7-ми Ноември, Денот на ослободувањето на градот Охрид, денеска во НУ Центар за култура „Григор Прличев” – Охрид, ќе биде отворена изложба на странски автори.

Селектор на изложбата е познатиот охридски академски сликар Славко Упевче.

Изложбата ќе биде отворена во 18.00 часот во изложбениот салон на Центарот за култура.

Влезот е слободен.

OhridNews