Градежното претпријатие „Илинден“-Струга известува дека на 29 – 30.01.2018 год. на регионалниот патен правец Р-1301, од Билјанини извори до населбата Коњско ќе започне измена на режимот на сообраќај поради изведување на градежни работи на пат.

Проодноста ќе биде обележана со вертикална и хоризонтална сигнализација.

OhridNews