За успех најзначајни се можностите кои ги нуди компанијата во која работите, но и државата рече во “Напладне” Ангела Јолакоска финансиски менаџер во АСП ПАК инаку прогласена за меѓу 10 те најдобри жени менаџери во земјава и регионот.

OhridNews