Despina Lounge

Од 03.08.2024 - 21:00 до 03.08.2024 - 23:59

Владимир Четкар Џез-Соул-Фанк Ансамбл ќе одржи концерт во „Despina Lounge“ во Охрид на 3-ти Август, сабота во 21:00 часот.

На концертот ќе бидат изведени авторски песни на светски познатиот музичар Владимир Четкар кој периодов интензивно работи на новиот албум за чии потреби се снимаат и видео спотови.

Инфо и резервации на 074233898 / 074244159

„Despina Lounge“ се наоѓа на крајбрежјето на Охридското Езеро со оддалеченост од само десетина минути одење пешки од каналот Студенчишта.

Карта за кончерот на Владимир Четкар Џез-Соул-Фанк Ансамбл чини 800 денари.

Вратите се отвараат во 19:00 часот, а концерот почнува во 21:00 часот.

Г.М.